FORTIGEL 300g - RED STAR NUTRITION | Жълто - магазин за хранителни добавки и Фитнес храни
Promo
-30%
FORTIGEL 300g

FORTIGEL 300g - RED STAR NUTRITION

 • Бранд: RED STAR NUTRITION
 • Наличност: На склад
 • Продукт в промоция с намалена цена!
  В ограничени количества!

  Промо цена

  49.90 лв.

  34.80 лв.

   
  FORTIGEL® -запазете подвижността на ставите
   
  FORTIGEL® е характерна микстура от колагенови пептиди, получени чрез прецизна хидролиза на колаген тип І.
  - Единственият биоактивен компонент, с доказано стимулиращ  ефект върху възстановяването на хрущялната тъкан на ставите.
  - Ефективен срещу причината за остеоартритите
  - Хранителна добавка без негативни странични ефекти
   
  Интензивните изследвания през последните години доказаха ефективността  от приема на FORTIGEL®. Това се дължи на специфичния механизъм на действие, който се състои от три фази:
  1.Абсорбция: след като се приеме орално, FORTIGEL® бързо се всмуква от храносмилателния тракт, като запазва молекулната си форма непроменена.
  2.Разпространение: доставените от FORTIGEL® пептиди навлизат в кръвния поток и се натрупват значително в хрущялната тъкан на ставите.
  3.Стимулация: FORTIGEL® стимулира биосинтеза на екстрацелуларния матрикс на хрущялната тъкан, което се доказва от повишеното производство на колаген тип ІІ и протеогликан след прием на FORTIGEL®.
   
  Според статистиката всеки четвърти човек има проблеми със ставите. Основната причина е износването и травмите, причинени от възрастта и механичния стрес. GELITA® разработиха FORTIGEL® - иновативен продукт за възстановяване на ставния хрущял. Протеинът колаген съставя до 70% от масата на хрущяла. FORTIGEL® доставя оптимизирани колагенови пептиди, които стимулират растежа на нова хрущялна тъкан. По този начин се възстановява повърхността на ставите, мобилността им и се намалява усещането за дискомфорт и болка.  
  Ефектът от приема на FORTIGEL® е доказан от множество научни изследвания. Орално приетият FORTIGEL® се абсорбира от храносмилателния тракт и се натрупва в хрущялната тъкан.

   

  Една равна мерителна лъжичка (10 грама), разтворени в 1/2 чаша, вода или сок, веднъж дневно. 
  За оптимален ефект FORTIGEL® трябва да се приема без прекъсване няколко месеца (3 - 6).  
  Добре е да се комбинира с глюкозамин, витамин С, МСМ, лецитин, рибено масло, цинк, калций.

   

  Алергени: Продуктът е произведен в съоръжение, в което се обработват добавки, съдържащи мляко, яйца, глутен, соя, риба и ракообразни, серен диоксид и ядки.

  Съхранение: На сухо и хладно място до 25'C, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца. Не се препоръчва на лица под 18г, бременни и кърмещи жени. Не е лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза.